17 Mayıs 2012 Perşembe

TUR HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME


29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI  BİSİKLET TURU
    
     Merhaba arkadaşlar. Bu sene İzmir Bisikletlileri olarak bir ilki gerçekleştireceğiz. Her yıl yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına bizler de İzmir Bisikletlileri olarak şanlı Türk Bayraklarımız ile süslediğimiz bisikletlerimiz ile yoldan katılacağız. Bu, bizim için büyük bir başarı olacaktır. Daha önce benzerleri gerçekleşen bu turun farkı, bu turun her sene farklı bir şehir için gerçekleşecek olması ve gelenekselleştirilmek istenmesidir. Elbette bu durum sizlerin de talebi ile gerçekleşecektir. Yani yine sizlerin isteği ve yapılacak oylama üzerine tamamen demokratik yollar üzerinden gerçekleşecek bir işleyiş sağlanacaktır.
     Bu sene ilki gerçekleşecek olan bu turda performans bakımından herkesi aynı kefeye koyamayacağımızı biliyoruz. Bu yüzden grubumuzu 2’ye böleceğiz. A ve B gruplarından oluşacak olan tur ekibimiz, belirlenecek olan öncülerin eşliğinde yollarına devam edecekler. Tur öncülerinin güzergah, iletişim, yemek, konaklama, hava şartları, trafik durumu, en yakın güvenlik bölgesi (jandarma veya polis ofisi), yol güvenliği, yol durumu vb. konularda daha önceden bilgili, kendini bu konularda geliştirmiş kişiler olması gerekmektedir. Dolayısıyla tur ekibinin sıkıntı yaşamadan güzergah üzerinde sorunsuz biçimde ilerlemesini sağlamak yine belirlenecek olan öncülerin elindedir.

     Fakat bileceğiniz üzere bu tür organizasyonlar bilhassa ciddiyet ve hassasiyet gerektirmektedir. Bu yüzden etkinliğimiz süresince önceden belirlenmiş kurallarımıza uymanızı önemle rica ediyoruz. Çünkü tura çıkacak olan ekip özellikle kendisine güvenen kişilerden oluşacağı için o kişiler arasındaki herhangi bir ters düşme, uyuşmazlık vb. bir şey olduğu taktirde turumuz hepimiz için kötü geçer. Fakat kurallar çerçevesinde hareket edildiğinde herkes uyum içerisinde pedal çevirir ve çevirdiği her pedaldan ayrı bir haz duyar.

     29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel Bisiklet Turu’ na katılmak isteyen arkadaşlarımızın, en az 1 ay önceden bizlere isim olarak mutlaka kayıt bırakmaları gerekmektedir. Ayrıca turumuza katılmak isteyen arkadaşlarımız;

18 Yaşından Küçük İse: Ailelerinden izin aldıklarına dair ıslak imzalı bir izin belgesi, kendi cep telefonu numaralarını ve ailelerine ulaşabileceğimiz bir telefonu numarası vermek zorundadırlar.

18 Yaşından Büyük İse: Kendilerine ait cep telefonu numaralarını, adres bilgilerini, ayrıca herhangi bir özel hal durumunda ulaşabileceğimiz 2. bir telefon numarası ve kime ait olduğunu bildirmek zorundadırlar.


ÖNEMLİ NOT:     Kalp, ciğer ve böbrek rahatsızlığı olan, astım, bronşit ve benzeri bir hastalığı olan, kendine güvenmeyen, bisikletine güvenmeyen, yanında belirlenen gerekli teçhizatı olmayan, ailesinden izin belgesi getirmeyen 18 yaşından küçük, arkadaşlarımızın tura katılmamaları önemle rica olunur.
     Konaklama bedeli tam olarak belirlenmediği için fiyatlar belirtilmemiştir. Fiyatlar belli olduktan sonra sizlere etkinlik sayfamız üzerinden bildirilecektir.
     Antalya'daki konaklama yapacağımız otelin rezervasyonunun yapılabilmesi için bizlere tur katılımıyla ilgili gerekli bilgileri turun başlamasına en geç 1 ay kala bildirmiş olmanız gerekmektedir.

Turumuza Katılan Herkese İZMİR BİSİKLETLİLERİ Armalı Baskılı Reflektif Yelek Hediye Edilecektir.


İletişim
29ekimturu@gmail.com

Etkinlik Ana Sayfamız
https://www.facebook.com/#!/events/322596257809220/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SAYFALARIMIZ